Termes i Condicions

A través de la botiga en línia de Merceria Casa Traveria podrà adquirir productes de Merceria i altres


ENVIAMENTS

Enviem les comandes a qualsevol lloc d’Espanya, incloent les Illes Balears, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, i també Andorra.

El lliurament es realitzarà en un termini de aproximat de cinc dies laborables per als enviaments per missatgeria i set per als enviaments per correu ordinari a Espanya. Per als enviaments internacionals, els terminis de lliurament dependran del país i la forma d’enviament triat pel client. Si en algun cas no hi ha estoc del producte sol • licitat, se li comunicaria al client a través de l’email per retenir la comanda fins a la recepció del producte o procedir a la seva cancel·lació.


IMPOSTOS

Tots els articles que apareixen a la botiga inclouen l’IVA corresponent a Espanya. En Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra es lliura mitjançant enviament i impostos a càrrec del client.


FORMA DE PAGAMENT

El pagament del producte a la botiga en línia es farà amb les targetes VISA, MASTERCARD, o 6000. El nombre de la seva targeta s’enviarà a través d’un sistema bancari d’alta seguretat per comprovar la seva validesa i fer el cobrament del donatiu (PAYPAL). Només guardarem les dades de la targeta fins que haguem gestionat la seva comanda. A part, les despeses d’enviament internacionals es pagaran contra reemborsament (en rebre la seva comanda).

Despeses addicionals: només li repercutiremos les despeses que els emissors dels mitjans de pagament s’estableixin a l’efecte, A la nostra pàgina web podrà trobar altres mitjans de pagament alternatiu que no suposin cap cost addicional per a Un., En particular podrà Un. Pagar el producte per avançat mitjançant transferència bancària al compte corrent que trobarà al nostre portal web ..
DESPESES D’ENVIAMENT

Els preus esmentats inclouen les despeses d’enviament dins de territori espanyol. Per als enviaments fora d’Espanya, les despeses d’enviament internacionals se sumaran al preu del producte, aniran a càrrec del client i el pagament es farà contra reemborsament.

* Illes Canàries, Ceuta, Melilla i Andorra i comandes internacionals:

En aquests territoris, a més de les despeses d’enviament i IVA inclòs, hi ha altres despeses per llei que són per compte del client i que haurà d’abonar a l’agència de missatgeria en lliurar la seva comanda (no van carregats a la factura), com són els impostos, despeses de despatx de duanes i altres propis de cada territori de destinació, que dependran de la quantia de la comanda. Aquest és un import addicional que no està previst en el total que s’indicarà en el detall de la comanda.
GARANTIA I DESISTIMENT

Disposa d’un termini de 14 dies hàbils per desistir de la compra realitzada a comptar de que Un. Rebi la comanda i retornar els productes un cop rebuts. Per procedir a l’esmentat desistiment haurà de realitzar els següents passos:

– Informar que va a procedir a la devolució del producte, enviant un missatge de correu electrònic a Info@merceriacasatraveria.com, dins el termini de catorze, adjuntant, degudament emplenat, el document de desistiment que Un. Rebrà juntament amb el paquet que conté el producte adquirit

– Tornar el producte a la nostra botiga sense haver estat utilitzat, amb l’empaquetat sense obrir, tal com es l’enviem

Complertes les anteriors condicions, canviarem l’article o, si ho prefereix, li retornarem els diners, amb taló o mitjançant ingrés en compte bancari en un termini màxim de 14 dies des que ens comuniqui la seva decisió de desistir de la compra.

 

Si el producte que Un. Rebi no es correspon amb la seva comanda realitzada a través de la nostra pàgina web, podrà Un. Sol·licitar en qualsevol moment, dins d’un termini màxim de dos anys des del lliurament del producte, la seva substitució pel producte correcte o la devolució dels imports pagats a la nostra empresa. La devolució del producte per no conformitat no suposarà cap despesa per a Un., La nostra empresa es farà càrrec de les despeses de devolució que li siguin causats i que Un. Ens acrediti.

No obstant això, perquè la reclamació per no conformitat no tingui conseqüències per a Un., L’informem de la seva obligació de comunicar-la dins d’un termini de dos mesos des del moment en què va tenir Un. Coneixement de la mateixa, entenent-se, excepte prova en contra , que el termini de dos mesos es computa des del moment del lliurament. Si Un. Exercita aquest dret fora del termini indicat, hem de informar-lo que serà Un. El responsable de les conseqüències d’aquest retard.,


INFORMACIÓ CONTRACTUAL

Sense perjudici de tota la informació que trobareu al nostre portal sobre els nostres productes, les seves característiques, preus, formes i costos de lliurament i altres informació rellevant sobre els productes que desitgi adquirir, li subministrem, addicionalment, la següent informació:

Tràmits per a la conclusió del contracte i correcció d’errors

El nostre portal inclou informació detallada sobre els diferents tràmits i passos que haurà de seguir per a la compra dels nostres productes i per a la conclusió del contracte on line.

Aquests tràmits li permetran, en tot moment, corregir els errors que Un. Detecti, abans de confirmar la seva comanda on line.

Si té vostè, algun dubte, pot dirigir les seves consultes a inf@merceriacasatraveria.com

Arxiu del document electrònic

La nostra empresa arxiva els documents i registres electrònics a través dels quals es materialitzen les compres realitzades pels nostres clients.

Aquests documents i registres electrònics no estan a disposició dels compradors, donat que Un. Rebrà, amb totes les comandes que realitzi, confirmació documental de la compra que Un. Ha realitzat, rebent, juntament amb el paquet amb el seu producte, (i) còpia de la comanda realitzada, (ii) còpia de les presents condicions contractuals, (iii) document per a exercici del seu dret de desistiment i (iv) factura de compra corresponent a la seva comanda.

Sense perjudici de tot l’anterior, vostè, podrà imprimir o guardar en el seu ordinador o dispositiu, còpia de la seva comanda i de les present condicions contractuals.


Confirmació posterior per correu electrònic

A més de tot l’anterior, i en un termini màxim de 24 hores a comptar des del moment en què va realitzar la seva comanda mitjançant la nostra web, li enviarem a la seva adreça de correu electrònic confirmació de la seva comanda, incloent la descripció completa del mateix, factura, un vincle a les present condicions, i un vincle al document de desistiment.


CONTACTE

Si desitja alguna informació addicional, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el número 937050576 o al correu electrònic info@merceriacasatraveria.com